Dronevluchten

In principe is binnen de gestelde regels alles mogelijk bij ons. Wij maken luchtfoto’s en video. Wij kunnen met onze drones onder andere 360o-, ortho- en obliekfoto’s, agricultuur-, architectonische-, 2D- en 3D-modellen maken.

Ons starttarief  bedraagt €150,-  Deze kosten zijn voor de vluchtvoorbereiding. Wij vliegen onder de regels zoals die gesteld zijn door de nationale luchtvaartautoriteiten. We zijn verplicht om een aantal documenten in te vullen, een flightbox te maken (grondig vooronderzoek doen naar de vlieglocaties en in kaart brengen van risico’s) en eventueel de vlucht aan te melden.

De vluchten kosten €80,- per vlucht van 15 tot maximaal 20 minuten. We hanteren hierbij een maximum van in totaal 10 vluchten per dag. Hiervoor maken wij tijdens een vlucht een serie mooie luchtfoto’s of filmpjes. U kunt zelf op het scherm meekijken en zelf meebeslissen over het te verkrijgen beeldmateriaal. De luchtfoto’s en/of filmpjes worden u gratis aangeleverd middels “wetransfer” of voor €10,- meerprijs op USB-stick in RAW formaat en/of JPG (minimaal 12 megapixels). Wij filmen in ultra-HD (4K) kwaliteit. U ontvang alle materiaal vrij van logo’s en vrij van rechten.

Indien u nabewerking van de beelden wenst (zoals 2D mapping, 3D modellen, Plant health etc), zijn de kosten 80 euro per uur montagetijd.

Buiten de gemeente Medemblik bedragen de reiskosten €1,-per km.

Wij bevelen aan om rekening te houden met de weersomstandigheden: De mooiste beelden krijgt u uiteraard bij mooi weer. I.v.m. met de veiligheid vliegen wij niet bij regen en is de maximale windsnelheid die we hanteren bij onze vluchten 8 m/s.

Alle genoemde prijzen zijn ex. BTW