Wat we doen

Media4u is het bedrijf achter de websites Medemblik Actueel, Hollands Kroon actueel, WF Nieuws & WF Sport (Nog onder constructie)

Onze unieke bezoekers stijgen per dag. Hiermee zijn onze websites de populairste websites onder de inwoners van de gemeente Medemblik, West-Friesland & Hollands Kroon.Maar ook van buiten de gemeentes komen onze bezoekers. Voor deze websites leveren wij alle nieuwsberichten. Heeft u zelf een bericht. Stuur een email naar onze redactie.

Onze onafhankelijke rechtbankverslaggever leveren door hun lange ervaring een neutrale verslaggeving van wat voor rechtszaak dan ook.
Ook hebben wij evenementenfotograven die (bijna) ieder evenement in heel West-Friesland en Hollands Kroon op de gevoelige plaat vast leggen.

Drone vluchten is iets wat niet iedereen mag doen. Omdat hier aan speciale regels gehouden dient te worden en de juiste papieren op zak dient te hebben.
Deze papieren bezitten wij. Wenst u een mooie plaatje van uw woning, erf of pand. Dan bent u bij ons op het juiste adres.